Üdvözöljük weboldalunkon!
Kaputechnika és kovácsoltvas
kovácsoltvas
Üdvözöljük weboldalunkon!
Üdvözöljük weboldalunkon!
Kaputechnika és kovácsoltvas

Üdvözöljük weboldalunkon!

Cégünk 1999 óta működő garázskapu forgalmazás és kaputechnika tevékenységét 2003-ban kibővítette a kovácsoltvas díszítőelemek és kapuvasalatok árusításával.
Több, mint 1000 termékből azonnali kiszolgálás van üzletünkben, az árukészlet elmúlt évek alatt megötszöröződött.

A fotók sok mindent elárulnak cégünk kínálatából. A vásárlók álmaik megvalósításához segítséget kapnak, hogy ízlésüknek megfelelően a legjobb és legszebb termékekből készíthessék el az elképzelt és környezetükhöz leginkább megfelelő kaput, korlátot, vagy lakás kiegészítő tárgyat.

Manapság újra nagy divatja van az eleganciát, erőt, időtállóságot mutató kovácsoltvas szerkezeteknek, melyek üzletünkben a tévhittel ellentétben megfizethető áron beszerezhető. 
A legigényesebb, gazdagon díszített darabok valódi ékei lehetnek egy szép háznak, de egy egyszerű mintával díszített ablakrács is szemet gyönyörködtetővé teszi az egyszerűbb épületeket is.Ami a legnagyobb sikert és elégedettséget jelenti a vállalkozásunk életében, hogy ma már a megye szinte minden településén találkozhatunk az üzletünkből származó termékekkel.

A másik igen népszerű termékcsalád, a kapuszereléshez szükséges vasalatok, zsanérok, görgők, sínek és automatikák. Vásárlóink bármelyik típusú kertkapuhoz, nálunk mindent megtalálnak, ami a működéshez szükséges.

Forgalmazunk továbbá szekcionált garázskaput gazdag szín és típus választékban, melynek működtetése üzletünkben megtekinthető. 

Közületek részére ipari kapuk, sorompók, automata üvegajtók, gyorskapuk és parkolásgátlók széles választéka érhető el. 
Valamennyi forgalmazott termék telepítését is biztosítjuk.
A vásárlók számára ingyenes szaktanácsadással állunk rendelkezésre. 

Mindenkit szeretettel várunk.

Hívás most!
FEL
Számold ki garázskapudat!