Eurokapu szekcionált garázskapuk

Mik is azok a szekcionált garázskapuk?

Az úgynevezett szekcionált garázskapu a legjobb minőségű és éppen ezért a legnépszerűbb kapufajták közé tartozik. Igen sok előnye van az egyszerűbb billenőkapuval szemben, többek között a tartóssága, a kiváló hőszigeteltsége, illetve a jóval kisebb helyigénye miatt.

Ez a kapufajta több elemből (szekciókból) áll, amik minimális helyigénnyel gördülnek fel, szemben a billenő kapuval, ami egyben nyílik.

Eurokapu szekcionált garázskapuk jellemzői

  • Kiváló hőszigetelés: Az EUROKAPU garázskapuk kiváló minőségű, 4 cm vastag, hőszigetelt acél panelből készülnek. 4 oldali gumitömítés garantálja a légmentes záródást, melynek köszönhetően kiváló hő-és hangszigetelést biztosítanak, így a hőátbocsátási tényező és a fűtésszámla is alacsony lesz.

  • Tick

    Biztonságos zárás: A biztonság érdekében számos zármegoldással tudjuk kivitelezni garázskapuinkat, a panelek illesztéseit a balesetek kivédésére ujjbecsípődés elleni védelemmel látjuk el.

  • Tick

    Tartószerkezet: Horganyzott torziós rugók és zárt keretek, alkatrészek.

szekcionált garázskapuk
Szekcionált garázskapu személybejáróval

Szekcionált garázskapu személybejáróval

Kényelmes és praktikus megoldás arra az esetre, ha gyakran kell a garázsba jönni-menni (pl. kisállat, tárolás miatt), így nem szükséges az egész garázskaput minden egyes alkalommal kinyitni.

Az garázskapu ajtóval minden könnyen hozzáférhetővé lesz, ami a garázsban van. Kerékpár, szerszámok, fűnyíró, stb. Az átjárásához nem szükséges a kaput felnyitni, így a személy bejáró ajtó praktikus és gyors megoldás.  Az  Eurokapu alacsony küszöbös személybejáró ajtó csökkenti a megbotlás kockázatát is. Kérhető 1 pontos, illetve 3 pontos biztonsági zárral is.  

Garázskapuink külső megjelenése

Garázskapuink külső megjelenése

Panelminta “bordázottság”

Szekcionált garázskapuink számos panel választékkal elérhetők, így Te is könnyedén megtalálod az ízlésednek megfelelőt. A garázskapu mintáit kiválaszthatod, amilyenre csak szeretnéd.

Garázskapuink külső megjelenése
Garázskapuink külső megjelenése

Garázskapuink külső megjelenése

Színválaszték

Szekcionált garázskapuink számos szín választékkal elérhetők, így Te is könnyedén megtalálod az ingatlanod színéhez legjobban passzolót, vagy akár a kedvenc autód színére is lefestjük ha szeretnéd. 

A fentieken túl bármilyen további RAL-színre tudjuk festeni (felár ellenében) a garázskapudat.

 Az úgynevezett RAL-színskála egy nemzetközileg elfogadott és használt rendszer, ami minden gyártónál egységes.

Az alap panel színeken kívül végtelen lehetőséget kínálunk a garázskapud szín és minta harmonizálásához.

Garázskapuk ablakok
Garázskapuk ablakok

Garázskapuk ablakok

Szekcionált garázskapuink számos ablak választékkal elérhetők, így Te is könnyedén megtalálod az ízlésednek megfelelőt.

Átlátszó? Kristályos?

Szeretnéd, ha természetes fény tenné világossá a garázst? Kérj bele ablakot!

Lehetőség van még az úgynevezett panoráma panel választásra, mely egy teljesen átlátszó, szigetelt plexi lemez.Ha kifejezetten sok fényt szeretnél garázsába, és az ablak sem elég, válassz panoráma panelt.

Garázskapu szerelés 2 percben

Mérd le a garázskapudat és kérj egyszerűen egy ajánlatot!

garázskapu lemérés
Hívás most!
FEL
Számold ki garázskapudat!