DITEC AUTOMATA ÜVEGAJTÓK

Ditec termékeket gyártó és forgalmazó cég Békés megyei képviselete vagyunk. Az általuk gyártott sok termék közül, ebben a részben kiemelném az automata üvegajtókat.  Ma már számos előnye miatt, a környezetünkben, a vidéki  és városi élelmiszerüzletek bejáratát éppúgy díszítik és teszik kényelmesebbé a vásárlók közlekedését, mint az elegáns, divatos szalonok és egyéb épületetek bejáratát.

Referenciák Békés megyében:

  • Békéscsaba, Intertechnika Kft., automata üvegajtó bejárat
  • Békéscsaba, Pekárik Gumiszervíz Kft.,automata üvegajtó bejárat
  • Békéscsaba, Gerla, ABC Élelmiszerüzlet, automata üvegajtó bejárat
  • Dévaványa: Autóbusz Páyaudvar, automata üvegajtó bejárat (a képen)
  • Gyula, ABC élelmiszerüzlet, automata üvegajtó bejárat
  • Lőkösháza, ABC Élelmiszerüzlet, automata üvegajtó bejárat
  • Mezőberény, Gyógyszertár, automata üvegajtó bejárat
  • Szeghalom, Dózsa Patika, automata üvegajtó bejárat
  • Mezőberény, Kristály Patika

Az igényes megoldás.

Kényelem, biztonság, presztízs, higiénia, színvonalas kialakítás, szabályozott beléptetés és a légkondicionált helyiségek optimálisabb energia-felhasználása; ez csupán néhány azon előnyök közül, melyeket az automata ajtók nyújtanak.

Ezeknek a sokoldalú és hasznos tolóajtó automatikáknak a DITEC az egyik vezető gyártója.

A mai életforma egyre gyakrabban hozza létre azt az igényt, hogy olyan ajtókat találjanak ki, amelyek akkor nyílnak, amikor megközelítik őket. Az élvonalbeli technológiának, a korszerű gyártási folyamatoknak és anyagoknak köszönhetően az automata tolóajtóink simán és probléma-mentesen nyílnak és záródnak. Ezzel nem csupán új, vonzóbb megjelenést adnak az épületeknek, hanem az őket használó emberek életét is kényelmesebbé teszik.

Ily módon, az automata ajtók használata az igényes megjelenés és a fejlett technológia alkalmazása mellett az érkező és távozó emberek iránti gondoskodást is kifejezi azáltal, hogy könnyebbé teszi az életüket.

Az automata ajtók hasznossága abban is megmutatkozik, hogy új megoldásokat kínálnak az építészek számára az épületek bejáratának megtervezése tekintetében.

A DITEC cég folyamatosan tanulmányozza az új megoldásokat annak érdekében, hogy képes legyen olyan széles termékválasztékot kialakítani, amellyel bármilyen vevő-igénynek meg tud felelni.

Hívás most!
FEL
Számold ki garázskapudat!