DITEC FLEXIBILIS GYORSKAPUK

A DITEC flexibilis ipari gyors kapuk működése nagyságrendekkel gyorsabb, mint a szekcionált kapuké, ily módon meggátolják a por és egyéb szennyeződések, a hideg vagy meleg ki- illetve beáramlását. Ebből adódóan tipikus felhasználók az élelmiszerraktárak, gyártó- és vegyi üzemek vagy a nagy targoncaforgalmú depók és logisztikai központok.

Az ajtók közös tulajdonságai a megbízható működés, a változatos működtetési lehetőség különböző érzékelőkkel, a kiforrott biztonsági megoldások, és az esztétikus megjelenés. Több típusban rendelhetőek a megrendelő igényei szerint.

Telepítésük könnyű, installációjuk egyszerű. Alapkivitelben egy betekintő szekcióval készülnek, de akár az egész ponyva lehet átlátszó.

A működtetéshez szüksége kiegészítő eszközök nagy választékban állnak rendelkezésre.

Sector Reset feltekeredő ipari gyors kapu önjavító ponyvával

  • egybefüggő ponyva, betekintő ablakokkal ellátva
  • egységesen kialakított design: robosztus és masszív szerkezet, ami a rozsdamentes acélból készült modellt is jellemzi
  • könnyű és gyors felszerelés
  • helytakarékos
  • biztonságos és megbízható
  • a biztonsági egységek széles választéka
  • praktikus, sokoldalú, és intelligens

Felcsavarodó automatikus ajtó, önjavító ponyvával

Ideális nagyon intenzív használatra kétféle változatban: – 400 V-os háromfázisú motorral, standard nyitási / zárási sebesség 1,0 m / s – Frekvecia váltós 230 V-os egyfázisú motor használatával akár 3,0 m / s nyitási sebességet is be lehet állítani. A ponyva az SLE – akadály érzékelő rendszer segítségével azonnal vissza nyit ha akadályba ütközik. szabadalmaztatás alatt, áll visszafordítani a motor záráskor.
Önhordó galvanizált acél fém szerkezet, opcionálisan AISI 304 rozsdamentes acél vagy RAL színre pórszórt változatban is készíthető

A motor védőburkolattal (ABS) van ellátva, ami könnyű és gyors hozzáférést biztosít a szerelőknek.
Biztonsági fotocella párok állnak egy IP67 dobozban vannak elhelyezve a kapu oszlopaiban.
Ezek gátolják meg a kapu lecsukását, ha a ponyva utjában személy vagy valamilyen tárgy tartózkodik.

Ponyva főbb technikai jellemzői

A ponyva kétféle nagy szakító szilárdságú poliészter anyagból készülhet, 700 mg /négyzetméter vagy 1200 mg / négyzetméter. A ponyva szélére egy sűrűn fogazott önbefűző rendszer kerül, aminek a segítségével a ponyva vissza fűzi magát a sínbe ha nekimennek. A ponyvába több betekintő (PVC) ablakot is el lehet helyezni. Alap esetben 980×300 mm-s ablakok vagy opcionálisan 920×1600 mm álló ablakkal is rendelhető. A Sector Reset kaput úgy tervezték, hogy nagy szélterhelésnek is ellen álljon és ne zavarja a működésben. Így akár 120 km/h szélterhelést is elbír.

DITEC önjavító ponyvás gyorskapu működés közben

Hívás most!
FEL
Számold ki garázskapudat!